Bestrating Almelo


Werkwijze

Nadat u een tekening heeft gemaakt van uw nieuwe tuin begint eigenlijk gelijk het grote werk. Het leeg halen en egaal maken van een bestaande tuin is meestal een intensieve klus. Dit is echter wel belangrijk omdat het de basis vormt van de bestrating in Almelo.
Het egaliseren van uw tuin kunt u voor wat betreft het gedeelte dat bestraat moet worden het beste met zand doen. Het is wel raadzaam om het zand dat is aangebracht aan te trillen met een trilplaat. Een trilplaat is eenvoudig te huren bij een tuincentrum of een bouwmarkt. Zodra u hiermee klaar bent begint het uitlijnen. Let bij het uitlijnen erop dat de bestrating in Almelo altijd iets van uw huis afloopt. Dit is om te voorkomen dat bij een kleine regenbui het regenwater uw huis inloopt. Wanneer u alle voorbereidingen hebt getroffen kunt u starten met het bestraten van uw tuin. Gebruik hierbij kniebeschermers en een rubberen hamer om de tegels voorzichtig aan te tikken.
Zodra de bestrating in Almelo is aangelegd kunt u beginne met het invegen. Het invegen van de tegels wordt altijd gedaan met fijn zand. Dit fijne zand houdt ook het ongewenste onkruid tegen dat tussen de tegels door wil groeien. Laat een kleine film aan zand op uw bestrating liggen. Na een regenbui kunt u het invegen herhalen.
!

Laat het uitvoeren door een professional

U kunt natuurlijk overwegen om de hele aanleg van uw tuin of een gedeelte hiervan uit te besteden bij B&O bestrating. B&O bestrating heeft een uitgebreid assortiment wanneer het gaat om bestrating te Almelo. Laat u vooral goed adviseren door specialisten.
Veel plezier bij het aanleggen van uw nieuwe tuin