Wat klanten zeggen

Wij hebben onze voortuin laten aanleggen. In goed overleg, met veel goede tips over hoe het er goed uit komt te zien. Prijs/ kwaliteitsverhouding is prima! Harde werkers met oog voor detail en budget. Ook een extra opdracht die erbij kwam hebben ze er gelijk bij gedaan. Superservice en we waren sneller aan de beurt dan verwacht. Nou jongens, wij zijn er erg blij mee! Nogmaals bedankt! Als we volgend jaar of het jaar erop de achtertuin kunnen doen dan hopen we dat we weer bij julie terecht kunnen.

Riannevia Marktplaats.nl

Wij hebben voor de volledige nieuwe aanleg van onze achtertuin gekozen voor B&O Bestratingen om diverse redenen. Ze hebben verstand van zaken, komen hun afspraken na en geven eerlijk en ervaren advies als iets volgens hun niet handig of mooi is. Maar ook een heel belangrijke reden is omdat wij bij B&O alles bij 1 partij neer konden leggen waar bij anderen meerdere bedrijven ingehuurd moesten worden.
Onze aanleg bestond namelijk onder meer uit het afvoeren van een grote hoeveelheid grond, bestraten en aanleggen van kunstgras.
Dit alles hebben ze naar grote tevredenheid uitgevoerd! Dus komende zomer hopen wij een maatwerk terrasoverkapping door hun te laten bouwen. Kijk er nu al naar uit!

Jan Hoffvia e-mail

Hoi allemaal,We hebben afgelopen maand zwart zand laten afvoeren en vervolgens hebben ze bassalt split in de voortuin geplaatst. Ze waren keurig op tijd en de tuin netjes aangeleverd. Ze zijn erg snel en kwa prijs erg goed betaalbaar. Nogmals bedankt top klussers

A. Buzlukvia Marktplaats.nl

Ze hebben een oprit gemaakt voor onze nieuwe woning en opgang naar voordeur. Het ziet er perfect uit. Handige en harde werkers. Zijn hun afspraken netjes nagekomen. Kortom zeer tevreden over het geleverde werk...

Catakvia Marktplaats.nl

B&O heeft de renovatie van onze tuin uitgevoerd. Verwijderen van struiken en bielzen, afgraven van grond,het geheel werd grondig aangepakt. Zij hebben effiecient en volledig volgens afspraak gewerkt. De tuin is opnieuw ingericht, graszoden gelegd en haag geplant.. Alles ziet er keurig uit en wij zijn blij met het resutaat . We zijn heel erg tevreden en hebben heel veel positieve reacties gekregen. Aanbevelenswaardig!

Lucievia Marktplaats.nl

We hebben onze voor- en achtertuin laten aanleggen. Sierbestrating in wildverband met graszoden. We kunnen niet anders zeggen dat alles tot in de details zeer goed geregeld is. Wat in de offerte is overeengekomen is nagekomen. Misschien dat we het bij een ander een paar honderd euro goedkoper hadden kunnen laten doen? Die besparing weegt niet op tegen de service, het prettige contact met deze vriendelijke mensen en de hoge kwaliteit van het geleverde werk. Bedankt voor jullie geleverde werk.

M. van Kalsbeekvia Marktplaats.nl

Bij ons en onze buren nieuwe oprit gemaakt en wij zeer zeer tevreden.Wij kunnen iedereen dit bedrijf dan ook aanbevelen. Houden zich keurig aan de afspraken en de prijs / kwaliteit is prima.Nogmaals zeer tevreden met hun uitgevoerde werkzaamheden. Pluim voor Peter en Remon.

Gerrit E.via Marktplaats.nl

Deze heren werken netjes en op afspraakHet ziet er allemaal netjes uit en kwaliteit staat hoog in het vaandel .Bedankt HerenGroeten Michael

Michaelvia Marktplaats.nl

B&O heeft begin dit jaar onze achtertuin van terrasbestrating voorzien. De klus is naar volle tevredenheid uitgevoerd: conform planning, prijs en kwaliteit. Vooral het feit dat B&O veel aandacht besteed heeft aan het voorkomen van beschadigingen aan het huis (deurposten, drempels) tijdens de werkzaamheden, maar ook zand, modder en overgebleven materiaal na afronding perfect heeft opgeruimd, heeft van ons alle waardering gekregen. Misschien niet de allervoordeligste, maar wel goede en betrouwbare ploeg doorpakkers: aanbevelingswaardig!

Van der Hoevenvia Marktplaats.nl

Zeer aanbevelenswaardig! Professionals, ook in afhandelen van garantie zaken. Erg prettig team. Van intake t/m garantie goede communicatie. Voortuin, oprit en achtertuin in korte tijd volgens plan aangelegd. Goede advisering m.b.t. verlichting. Al met al erg tevreden!

Gerritvia Marktplaats.nl

Eind November 2014 heeft B&O bij ons de voortuin uitgegraven, ter voorbereiding van nieuw straatwerk en nieuwe tuin inrichting. Er is 6m3 zwartgrond afgegraven en afgevoerd. Dezelfde hoeveelheid is aangevuld met nieuw straatzand. Daarnaast is nog een paar kuub puin door hun afgevoerd. Ook zijn heel wat lastige oude boomstronken vakkundig uitgegraven. De heren hebben goed werk afgeleverd!

Evertvia Marktplaats.nl