Dankzij terrasoverkappingen meer genieten van buitenleven


Terrasoverkappingen in stijl met uw huis en tuin

Welke terrasoverkappingen passen bij uw stijl van wonen en leven? Bespreek het met ons. Wij denken graag met u mee. U ontvangt vervolgens goed advies op maat.

Welk materiaal voor terrasoverkappingen kiest u?

Houdt u van een natuurlijke look? Dan passen terrasoverkappingen van hout goed bij u. Gaat u liever voor zo weinig mogelijk onderhoud? Dan maken we voor u terras overkappingen van kunststof of aluminium. Duikt u in de lente bij de eerste zonnestralen al naar buiten? Dan past een glazen terrasoverkapping wellicht beter.

Duurzaam bezig

Vindt u het milieu belangrijk? En wilt u lang plezier hebben van uw terrasoverkapping? Onze oplossingen zijn altijd duurzaam; ze houden zich jaren goed, welk materiaal u ook kiest. Meer weten? Bespreek uw vragen en wensen tijdens een persoonlijk en vrijblijvend gesprek.

Terrasoverkapping

Terrasoverkapping

Aan het eind van de dag van zomerse warmte nagenieten? Overdag uit de felle zon of tijdens een regenbuitje in de frisse lucht blijven? Met een terrasoverkapping op maat van B&O Bestratingen lukt het. Ook handig: zet de overkapping in als extra opslag [...]

Overkapping

Overkapping

Is de zon u wat te fel? Wilt u lekker barbecueƫn, ook als het begint te regenen? Geniet u graag van het getik van regendruppels op het dak? Met een terrasoverkapping op maat van B&O Bestratingen in Hengelo zit u goed. Gegarandeerd. U bent lekker buit [...]