Dankzij terrasoverkappingen meer genieten van buitenleven


Terrasoverkappingen in stijl met uw huis en tuin

Welke terrasoverkappingen passen bij uw stijl van wonen en leven? Bespreek het met ons. Wij denken graag met u mee. U ontvangt vervolgens goed advies op maat.

Welk materiaal voor terrasoverkappingen kiest u?

Houdt u van een natuurlijke look? Dan passen terrasoverkappingen van hout goed bij u. Gaat u liever voor zo weinig mogelijk onderhoud? Dan maken we voor u terrasoverkappingen van kunststof of aluminium. Duikt u in de lente bij de eerste zonnestralen al naar buiten? Dan past een glazen terrasoverkapping wellicht beter.

Duurzaam bezig

Vindt u het milieu belangrijk en wilt u lang plezier hebben van uw terrasoverkapping? Onze oplossingen zijn altijd duurzaam; ze houden zich jaren goed, welk materiaal u ook kiest. 
Meer weten? Bespreek uw vragen en wensen tijdens een persoonlijk en vrijblijvend gesprek.

Overkappingen Twente

Overkappingen Twente

Het zal u vast wel eens zijn opgevallen, het is niet altijd droog en zonnig. Dat heeft consequenties voor de tijden waarop we van ons terras kunnen genieten. Maar het betekent ook dat er allerlei spullen nogal vaak in de nattigheid staan. Daar kunnen [...]

Overkapping Enschede

Overkapping Enschede

De meeste mensen kunnen erg genieten van het lekker op het terras zitten en genieten van de buitenlucht. Helaas werken de weersomstandigheden niet altijd mee. Op de koude en natte dagen lijkt u gedwongen te zijn achter glas van de tuin en terras te k [...]