Overkappingen Twente


Nat, koud en winderig
We hebben in Nederland nogal eens te maken met neerslag, lage temperaturen en een gure wind. Het zijn niet de momenten dat u lekker op uw terras gaat zitten. Tenzij u er iets aan doet, natuurlijk. Er is een simpele oplossing om in ieder geval de neerslag weg te houden: met een terrasoverkapping. Zo’n overkapping biedt u ook de mogelijkheid om een terraskachel te installeren, de warmte blijft gevangen onder het afdak. Dat is dan meteen het tweede probleem opgelost. Het derde probleem, de wind, kunt aanpakken door de overkapping aan één kant dicht te maken.

Overkappingen Twente

Een overkapping is niet alleen een mooie oplossing voor allerlei terras-ellende. U kunt een overkapping ook prima gebruiken om spullen droog weg te zetten. Dat kunnen fietsen zijn, een motor, of allerlei tuinspullen. Zelfs een overkapping om een auto onder te zetten hoort tot de mogelijkheden. Bent u op zoek naar mooie overkappingen in Twente? B&O bestratingen heeft de oplossing waar u naar op zoek bent.

Op maat

Elke situatie is anders. De ruimte om een overkapping te plaatsen kan per tuin anders zijn en dus om een andere oplossing vragen. Dat is het voordeel van maatwerk. B&O bestratingen kunt u adviseren wat in uw situatie de beste oplossing is. Als u samen een goed plan hebt bedacht, kan de overkapping worden geplaatst. Na afloop kunt u verzekerd zijn van een droge plek in uw tuin, waar u lekker onder kunt zitten of spullen onder kunt bewaren. En misschien heeft u dan wel een van de mooiste overkappingen in Twente!