Bestrating Hengelo


Is het de hoogste tijd om uw tuin een opknapbeurt te geven?

Aan onze tuinen wordt meestal veel aandacht besteed. Tenminste, aan het grootste deel ervan. Belangrijke en vaak onderschatte delen van uw tuin zijn het tuinpad, de oprit en het terras. Zeker, ze zijn aanwezig en bestraat. Maar in veel gevallen zijn de gebruikte tegels en stenen niet echt mooi en aansprekend. Ze zijn weinig meer dan gewoon functioneel. En laten we eerlijk zijn, het mag toch ook best mooi en aansprekend zijn? Een goede reden om de bestrating eens letterlijk op de schop te nemen.

Doe het zelf of toch professioneel?

Een handige doe-het-zelver draait zijn handen nergens voor om. Ook de bestrating wordt vol enthousiasme aangepakt. Als je beschikt over de juiste werktuigen en technieken, dan is dat geen probleem. Dan ga je op zoek naar stenen en tegels die jouw bestrating tot een juweeltje maken. Mooie bestrating in Hengelo haal je bij B&O bestratingen. Bestrating correct aanleggen is een flinke klus. Als je daarvoor terugschrikt kun je het aanleggen van je superbestrating natuurlijk ook uitbesteden.

Bestrating in Hengelo

Je hebt inmiddels een keuze gemaakt voor de mooiste en meest geschikte stenen en tegels en je weet precies in welk patroon je alles gelegd wilt hebben. Vervolgens maak je afspraken over de uitvoering. Het karwei bestaat uit verschillende onderdelen, die allemaal met zorg en aandacht uitgevoerd gaan worden. Allereerst moet de bodem worden voorbereid. Oude bestrating moet eruit, misschien ook wat planten of struiken. De bovenlaag wordt weggehaald en vervangen voor wit zand. Dan komen de stenen op hun plaats, in het patroon dat je heb afgesproken. Uiteindelijk wordt alles stevig aangetrild.

Mooi werk

Na afronding van de werkzaamheden door B&O bestratingen heb je een prachtig tuinpad of terras, waar je met plezier en trots gebruik van zult maken. Heb je ook interesse in mooie bestrating in Hengelo? Neem snel contact op met B&O bestratingen!