Bestrating Oldenzaal


Terras, tuinpad en oprit

Bij de meeste eengezinswoningen is een deel van de tuin bestraat. Dat is prettig, omdat u dan zonder vuile voeten van de straat naar binnen kunt,uw auto niet in de modder hoeft te staan en u lekker in de zomer op een terras van het mooie weer kunt genieten. Jammer, dat u  bij veel huizen zo’n standaard tegelpatroon tegenkomt. Goedkoop en gemakkelijk te leggen, maar het is helaas weinig fantasievol. En dus denkt u er al een tijdje over om de hele bestrating eens goed aan te pakken.

Dat gaan we aanpakken!

Het bestraten is een gespecialiseerd vak. Handige doe-het-zelvers kunnen er voor de kleinere oppervlakken wel mee uit de voeten, maar bij grote stukken gaat het gebrek aan techniek en routine toch opspelen. Het is beter om het uit te besteden aan een expert? De mooiste bestrating in Oldenzaal kunt u uitzoeken bij B&O bestratingen. Hier vindt u  niet alleen een ruim assortiment aan tegels en stenen, maar kunt u ook ideeën opdoen over de mogelijk patronen waarin de bestrating wordt gelegd.

De mooiste bestrating in Oldenzaal

Behalve de stenen zelf en de nodige ideeën krijg je bij B&O bestratingen ook de nodige adviezen wat het beste zal werken in uw situatie. En uiteraard komen de stratenmakers om alles te leggen zoals u had bedacht en hebt afgesproken. 
Wilt u ook de mooiste bestrating in Oldenzaal? Neem dan contact op met B&O bestratingen.