Bestrating Twente


Professionele bestrating in Twente

Als u op zoek bent die professionele bestrating in Twente aanleggen, dan komt u al snel terecht bij B&O bestratingen. Met de diversiteit aan mogelijke bestratingen is er altijd een type stenen te vinden die bij u en uw huis past. Niet alleen de stenen zijn een factor, ook het patroon waarin ze gelegd kunnen worden. Van strakke visgraatpatronen tot complexe cirkelvormen, de mogelijkheden zijn legio.

Werkzaamheden

Bij het aanleggen van bestrating zijn er verschillende fasen. Allereerst wordt natuurlijk de oude bestrating weggehaald. Vervolgens wordt gezorgd voor een egale laag wit zand. Die laag moet dik genoeg zijn, om later verzakkingen te voorkomen. Na het egaliseren van deze laag worden de stenen van de nieuwe bestrating gelegd. Als alles ligt worden de voegen gevuld met wit zand, zodat de stenen goed gefixeerd liggen. Alle stenen worden met een speciaal trilapparaat stevig in het zand gedrukt. Het resultaat is een mooi en strakke bestrating, waar opstekende stenen of kuilen en plassen water niet meer voorkomen.

Een top resultaat

Na het aanleggen van de bestrating door B&O bestratingen ligt je terras, oprit of tuinpad er weer prachtig bij en je kunt er weer jaren mee vooruit. Bestrating in Twente om trots op te zijn! Kortom: als je een bestrating in Twente zoekt, neem dan contact op met B&O bestratingen.