Blokhut Borne


Altijd al gedacht aan een blokhut?

Een blokhut in Borne is niet zomaar een standaard blokhut Borne, neen, het is iets helemaal anders. Alle wensen van de klant staan vooraan en op basis van die wensen, wordt voor u het unieke model gemaakt waar u nog talloze jaren plezier van zal hebben. Als u denkt dat iets niet kan, dan heeft u het mis, want bij B&O bestratingen is echt alles mogelijk de dag van vandaag.

Klassiek of toch een modern tintje?

Over smaak valt niet te twisten en daarom is het heel belangrijk dat alleen wat u in gedachten heeft, ook zal komen. Bij B&O bestratingen is alles mogelijk wat u maar wenst. Er kan gekozen worden tussen een volledige houten met lak afgewerkte omheining of met een houten standaard omheining. Die keuze laten zij aan u over. Het enige wat u hoeft te doen, is slecht eventjes contact op te nemen met B&O bestratingen om alles door te geven en de rest gebeurt snel vanzelf. Zij kijken er al naar uit!

Blokhut Borne

Als u altijd al uw eigen model wilde hebben, is het nu het geknipte moment om uw eigen blokhut in Borne te realiseren. Het enige wat u hoeft te doen is contact opnemen met B&O bestratingen en al uw wensen door te geven. Op basis van de gegeven informatie zullen de medewerkers heel snel hun plannen aan u voorleggen. Voor dat u het goed en wel beseft, heeft u waar u wilt uw eigen blokhut staan.