Blokhut Hengelo


Blokhut in de tuin

Een blokhut in de tuin kan heel functioneel zijn, bijvoorbeeld voor het opbergen van uw tuingereedschap. Soms wordt een blokhut ook gebruikt als fietsenstalling, speelplaats voor de kinderen of een kantoor. Naast het praktische element geeft een blokhut ook een knusse en gezellige uitstraling aan uw tuin.

Soorten blokhutten

Blokhutten zijn, ook in Hengelo, in allerlei soorten en maten te koop. En of u nu een groot of een klein budget wilt uittrekken voor een blokhut, het is zeker mogelijk, want blokhutten zijn er in alle prijsklassen. Blokhutten kunnen in diverse houtdiktes geleverd worden. Meestal wordt geimpregneerd hout gebruikt, dit garandeert een langere levensduur.

Afmetingen

Als u kiest voor een blokhut uit Hengelo in uw tuin, is het belangrijk om goed na te denken over de afmetingen. Als u de blokhut te groot neemt, haalt de blokhut veel ruimte weg uit uw tuin. Dit ruimtelijke aspect is belangrijk. En bedenkt u ook vooraf waar u de blokhut voor wilt gaan gebruiken. Dit is handig om te bepalen hoeveel ruimte u binnen in de blokhut wilt hebben.

Blokhut in Hengelo plaatsen

Blokhutten kunnen als bouwpakket geleverd worden en u kunt de blokhut dan zelf monteren. Wilt u het liever laten doen, neemt u dan contact op met B&O bestratingen en wij helpen u graag met het plaatsen van een blokhut in Hengelo.