Hovenier Borne


Tuinontwerp

Samen met onze hovenier in Borne kunt u een plan te maken voor uw tuin. Door aan te geven wat uw wensen zijn en welke materialen u in uw tuin wilt hebben kan de hovenier in Borne een ontwerp samenstellen dat gebaseerd is op uw ideeën. Hiernaast kan onze hovenier u adviseren over de beplanting maar ook over verschillende soorten verlichting. Er wordt gekeken naar de ligging van de tuin, het aantal uren zon en de grondsoort.

Bestaande tuinen

Misschien wilt u uw bestaande tuin een nieuw aanzien geven of zijn uw tuinwensen in de loop der tijd veranderd. Ook in dat geval kan onze hovenier in Borne u van dienst zijn. Door een paar simpele aanpassingen kan uw tuin er heel anders uit gaan zien. Een andere schutting of het gras vervangen door tegels, grind of bodembedekkers. Een andere mogelijkheid is om nieuwe vormen in de tuin aan te brengen door ronde of vierkante vakken of bloembakken te maken of de tuin misschien juist driekantige vormen te geven. Ook met verschillende soorten bestrating kunnen allerlei vormen gecreëerd worden.

Tuinonderhoud

Tuinonderhoud kan B&O Bestratingen ook voor u verzorgen. Snoeien of uitdunnen van de struiken, bemesten van de tuingrond en verwilderde of beschadigde tuinplanten opknappen. Misschien is het hekwerk beschadigd geraakt of hebben sommige planten de strenge winter niet overleefd. Of is de mooie vorm van de buxus verloren gegaan? De tulpenbollen verplaatsen of nieuwe bloembollen planten? Al deze zaken kan de hovenier in Borne voor u weer in orde maken.