Hovenier Twente


Ook verzorgen wij uw tuinontwerp als u een nieuwe tuin wilt laten aanleggen. Of wilt u uw tuin gedeeltelijk vernieuwen? Dat kan, ook dan maken wij een nieuw tuinontwerp dat past bij de rest van de tuin en uw pand. Tevens zijn wij hét adres voor tuinrenovatie en tuinonderhoud. De groene ideeën van Hovenier Twente inspireren u én verrijken uw tuin. Want een tuin is een kostbaar bezit. Een tuin met een leuke snit vergroot het woongenot.

Uw wensen

Een tuin die bij u past, bij uw wensen en ideeën. Wilt u relaxen in de tuin, lekker zonnen, een schaduwrijke plek om te eten, lekker een boek lezen, of wilt u een tuin waarin kinderen heerlijk kunnen spelen en zwemmen, in een zwemvijver. We ontwerpen graag een passende tuin, eerst bespreken we wat uw wensen zijn. Daarna maken we enkele ontwerpen, zodat u kunt kiezen. Hierna past Hovenier Twente het gekozen ontwerp aan, zodat het helemaal naar uw zin is. Vervolgens beginnen we met tuinwerk. U zult versteld staan van de mogelijkheden die uw tuin uw biedt.

Wilt u uw tuin renoveren?

Denkt u over een tuinrenovatie? Ook dan bent u op het goede adres. Wilt u een complete tuinrenovatie of een gedeeltelijke? Wilt u verschillende bomen en planten behouden, of juist de planting vernieuwen? Het opnieuw aanleggen van het gazon, wij draaien onze hand er niet voor om! Hoveniers Twente blazen uw tuin weer nieuw leven in.

Wij doen graag uw onderhoud

Ook voor het onderhoud van uw tuin bent u bij Hoveniers Twente op het juiste adres. denkt u over wekelijks, maandelijks onderhoud of onderhoud per seizoen. Ook voor eenmalig op jaarbasis tuinonderhoud kunt u bij ons uitstekend terecht. Informeer naar de mogelijkheden. We werken voor particulieren én bedrijven.


Wilt u meer weten?

Op al uw vragen op het gebied van tuinontwerp, tuinrenovatie en tuinonderhoud hebben wij een passend antwoord. Neem contact met ons op.