Nieuwe riolering aanleggen voorkomt water-/stankoverlast


Oude buizen? Nieuwe riolering aanleggen geeft zekerheid

Op veel plekken in Nederland liggen nog oude rioolbuizen van keramiek of steen. Deze buizen houden het vaak niet meer bij doorgroeiende boomwortels en ondergrondse verzakkingen. Ook raken ze makkelijker verstopt. Wij leggen daarom standaard een nieuwe pvc-riolering bij u aan. Die houdt zich wél goed bij dit soort situaties.

Nieuw riool aanleggen lost veel problemen op

Met oude rioolbuizen loopt u de kans op onder meer meer:

  • Stank
  • Ongedierte
  • Overstromende putjes
  • Verzakte straat, oprit of tuinpad
  • Optrekkend vocht en schimmel in de muren
Voorkom deze problemen. Schakel daarom nu de expert in.

Aansluiting riolering: werk voor de vakman

Een nieuwe riolering aanleggen vraagt meer dan alleen buizen plaatsen. Wij zorgen daarom allereerst voor de beste en nieuwste pvc-buizen. Daarnaast voor nauwkeurige aanleg en aansluiting op uw keuken- en badkamerafvoer. Waar gewenst zelfs op uw tuinhuis.

Wateroverlast? Opgelost dankzij aanleggen riolering

Kampt u met plassen water na een zware regenbui? Voor dit vochtprobleem hebben we verschillende oplossingen. In de meeste gevallen combineren we dit met aansluiting op de riolering. Wij verzorgen dit graag voor u, liefst ook samen met het herstellen van (de rest van) uw tuin. Lees meer over ons grondverzet en onze tuinaanleg.

Oprit vrij van water dankzij draingoten

Kampt u met wateroverlast op de oprit van uw bedrijf of huis? Dan leggen we graag draingoten aan. Die voeren het water gegarandeerd weg. Laat de aanleg hiervan meteen combineren met bestrating. Zo pakt u alles in één keer goed aan. Lees meer over draingoten en het nodige grondwerk.

Werkgebied voor riool Enschede en omstreken

Een goeie riolering aanleggen begint bij de vakmannen van B&O Bestratingen. Schakel ons in bij rioolproblemen in Enschede, Hengelo en omgeving. Bel of mail nu voor een kennismakingsgesprek.