Schutting Almelo


Schutting in de tuin

Een schutting in uw tuin in Twente biedt u veel voordelen. U geniet van een goede privacy en dat is toch heerlijk in uw eigen tuin? Ook al heeft u fijne buren, het is toch niet prettig als er altijd meegekeken kan worden in de tuin. Wanneer u kiest voor een hoge schutting, die u bij ons in Twente kunt verkrijgen, maakt u het ook moeilijker voor eventuele insluipers om in uw tuin binnen te komen.

Soorten schuttingen

Schuttingen die u bij ons in Twente kunt kopen, zijn verkrijgbaar in veel soorten en maten. U kunt kiezen voor een rechte schutting, een gebogen schutting, een schutting voorzien van shutters of lamellen. Neemt u gerust eens contact met ons op voor schuttingen rondom Twente.

Houten schutting

Een houten schutting is meestal gemaakt van hardhout. Een voordeel van hardhout is dat het sterker is dan andere soorten hout. Uiteraard kunt u bij ons ook kiezen voor andere soorten schutting. Heeft u bijvoorbeeld een zeer natuurlijke tuin, dan zou u kunnen kiezen voor een schutting van wilgentenen. Wij denken graag met u mee voor een mooie schutting in Twente en omgeving.

Twente schuttingen

Welke schutting u ook zoekt, wij kunnen u, als u een schutting in Twente zoekt, vast en zeker van dienst zijn. Wij komen van B & O bestratingen graag bij u langs om uw wensen te vernemen.