Schutting Enschede


Veiligheid en privacy

Een goed gesloten schutting is voor uw jonge, spelende kinderen een extra veiligheid. Ze kunnen niet zomaar naar de drukke weg, ze blijven netjes in de tuin. Toezicht blijft natuurlijk altijd nodig. Naast het veiligheidsaspect biedt de schutting ons ook bescherming tegen nieuwsgierige buren en passanten. U kunt ongestoord in uw eigen tuin zitten of liggen zonder u iets te hoeven aantrekken van wat een ander zal zien of zeggen.
Schuttingen in Enschede, een ruime keuze
Er zijn schuttingen in allerlei soorten, maten, designs en kleuren. Bovendien komt u ze tegen in allerlei verschillende materiaalsoorten. Zag u vroeger veel betonnen schuttingen, tegenwoordig ziet u meer schuttingen van hout en steen. Ook de combinatieschutting is populair. U hebt dan stenen pilasters met daar tussenin een lage muur en houten planken of panelen. Als u op zoek bent naar een schutting in Enschede dan moet u zeker eens gaan kijken bij B&O bestratingen, waar u een advies op maat kunt krijgen. En niet alleen een advies, uiteraard ook de schutting zelf.

Schutting in Enschede

Voor u een schutting plaatst moet u zich realiseren dat er in verschillende gemeenten ook verschillende regels gelden. Een schutting mag, zeker aan de openbare weg, niet te hoog zijn. De gemeente kan u hierover informeren, maar ook bij B&O bestratingen kunt u een passend advies krijgen. Met het juiste advies krijgt u een mooie schutting in Enschede, een exemplaar dat bij uw huis en tuin past.