Schutting Hengelo


Diverse keus

Bij ons kunt u kiezen uit vele soorten materialen. Wij beschikken over een uitgebreid assortiment met een grote variatie in schuttingspanelen, schermen en schotten in diverse uitvoeringen. U heeft de keuze uit vele soorten schuttingen. Zoals verticale schotten en horizontale schotten van kunststof of bijvoorbeeld van geïmpregneerd hout. Of van vuren of grenen hout in een kleur die bij uw huis en tuin past. Alle materialen zijn van een hele goede en duurzame kwaliteit. Op de betonnen schuttingen geven we 20 jaar garantie.

Schutting Hengelo

Bij ons bent u op het juiste adres. Uw tuin ziet er mooier uit en is veel veiliger voor kinderen als deze goed omheind is. Een schutting van B&O Bestratingen in Hengelo is dé oplossing. Zo kunt u iedere dag nog meer genieten van uw tuin. Of u kiest voor een houten schutting, een betonnen schutting, een aluminium schutting of WPC composiet schermen. B&O bestratingen helpt u graag verder met het realiseren van uw schutting in Hengelo.
Heeft u speciale wensen voor een schutting? Wij helpen u met veel plezier verder. Vraag vrijblijvend een offerte aan. B&O Bestratingen is u graag dienst!