Stratenmaker Almelo


Bestraten

Het opnieuw laten bestraten van bijvoorbeeld een terras, of het aanleggen van tegels voor uw huis, lijkt heel eenvoudig. Maar voor het straten van een terras, een stoep of wat dan ook maar, is kennis en ervaring nodig. Wij,van B&O bestratingen, zijn u graag van dienst. We hebben al jaren ervaring met bestraten. Zoekt u een stratenmaker in Almelo of omgeving, wij helpen u graag.

Soorten steen

Wilt u een nieuw terras aan laten leggen, dan heeft u veel mogelijkheden. Voor een bestrating kunt u gewoonlijk kiezen uit drie soorten steen, namelijk : betonsteen, natuursteen en baksteen. Wilt u een tuin met een redelijk sjieke uitstraling, dan zou u kunnen kiezen voor natuursteen. Welke steensoort u ook kiest, er zijn altijd verschillende kleuren en afmetingen mogelijk. We geven u graag advies als stratenmaker in Almelo en omgeving.

B&O bestratingen

Bent u op zoek naar een stratenmaker in Almelo en omgeving met ervaring? Of wilt u graag advies over bestrating, soort stenen, e.d.? Neemt u gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij hopen u binnenkort te mogen ontmoeten.