Stratenmaker Enschede


De stratenmaker in Enschede

Het straten maken is een vak, waaraan hoge eisen worden gesteld. Niemand zit te wachten op gevaarlijke oneffenheden in de bestrating met onvermijdelijke valpartijen. En ook niemand zit te wachten op water dat in kuilen in de bestrating blijft staan, zodat u altijd natte voeten krijgt als je eroverheen loopt. Laat het straten maken daarom liever aan de specialist over, een stratenmaker in Enschede zoals B&O bestratingen.

Geen zorgen met een goede stratenmaker in Enschede

Van tevoren wordt het hele werkplan doorgenomen. Zo beslis je welke stenen er in je bestrating gebruikt moeten worden en in welke patronen deze stenen gelegd moeten worden. Ook speciale eisen, bijvoorbeeld het verhogen of verlagen van een deel van het terras, kunnen in het plan worden meegenomen. Als duidelijk is wat er allemaal moet gaan gebeuren kan het werk gaan beginnen.

Werk in uitvoering

Alle onderdelen van het werk vragen hun eigen specifieke aandacht. In de voorbereidende fase worden oude stenen verwijderd, eventueel wit zand toegevoegd en wordt de bodem strak ge√ęgaliseerd. In de volgende fase worden de stenen volgens de afgesproken patronen gelegd. Uiteindelijk worden de stenen gevoegd met wit zand en aangetrild, zodat alles stevig in de grond komt te liggen en de stenen niet naar elkaar kunnen schuiven of verzakken.

Kwaliteit

Kwaliteit is een belangrijk punt bij het aanleggen van bestrating. Ondeugdelijke bestrating kan tot ongelukken leiden en dat wil uiteraard niemand. Ben je dus op zoek naar een goede stratenmaker in Enschede, die kwalitatief hoogstaand werk aflevert? Neem dan contract op met B&O bestratingen.