Tegels Almelo


Oriƫntatie op de mogelijkheden

Voor je fanatiek begint met stenen sjouwen is het een goed idee je eens goed te oriƫnteren. Dat betekent onder andere dat je kijkt naar de mogelijkheden. Welke klinkers of tegels wil je gaan gebruiken? Welke kleuren en vormen bestaan er? Je zult zien dat het aantal mogelijkheden enorm is. Tegels in Almelo vind je bij B&O bestratingen. Deze hovenier weer alles over bestratingen en kan daarnaast veel adviezen geven over de andere aspecten van je tuin. Misschien wil je meer omgooien dan de bestrating alleen.

Maak een plan

Zorg dat u een duidelijke plattegrond van uw tuin hebt, liefst op schaal en voorzien van de juiste maten. Zo kunt u precies zien waar elementen in te tuin staan die wel of niet verplaatst of veranderd kunnen worden. En, logisch, u ziet ook precies waar de speelruimte voor nieuwe plannen gevonden kan worden. Nieuwe elementen kunnen we in de plattegrond intekenen, zodat u een idee krijgt hoe het gaat worden.

Tegels in Almelo

Als u de keuze hebt gemaakt voor een bepaald type tegels en voor het patroon waarin ze gelegd moeten gaan worden, kunt u afspraken maken over de uitvoering. Na de voorbereidende werkzaamheden worden de tegels netjes gelegd, waarna in de afwerkingsfase alles vast wordt getrild. Uw terras en tuinpad zien er weer prachtig uit, uw hele tuin krijgt hierdoor een nieuwe look. Voor tegels in Almelo en een prachtig resultaat neemt u het best contact op met B&O bestratingen.