Tegels Twente


Tuintegels

Wilt u de tuin opnieuw laten betegelen? Of wilt u misschien de tuin veranderen in een onderhoudsarme tuin, dan zijn tuintegels een goede oplossing. En als u toch graag groen in uw tuin behoudt, kunt u altijd wat bakken of potten met planten op de tegels plaatsen. Tuintegels zijn verkrijgbaar in allerlei soorten, afmetingen en kleuren. Meestal zijn tuintegels zo'n 4 cm dik. Omdat er zoveel variatie is in tuintegels, is er gegarandeerd wel een soort tegel te vinden die past bij de uitstraling van uw tuin. Bent u op zoek naar Tegels in Enschede en omgeving, neemt u dan eens contact op met B&O bestratingen. Wij helpen u graag met het maken van een keuze. En uiteraard leggen wij de tegels met veel plezier in uw tuin.

Soorten tegels

Tegels verschillen qua afmeting. U kunt kiezen voor kleine tuintegels, deze zijn heel geschikt voor het leggen van een bepaalde vorm. Wilt u een iets modernere look geven aan uw tuin, kies dan voor grote tuintegels van bijvoorbeeld wel 100*100 cm.
U kunt de tegels niet alleen selecteren op grootte, maar ook op het soort materiaal waar de steen van is gemaakt. Veel voorkomende soorten zijn dan : betontegels, natuurstenen tegels, houten tuintegels, hardhouten tuintegels, marmeren tuintegels of gecoate tuintegels. U ziet, voor elk wat wils.

Tegels bij B&O bestratingen

Als u de tuintegels op een professionele manier gelegd wilt hebben, neemt u dan eens contact op met ons. Wij helpen u graag aan tegels in Enschede en omgeving. Het leggen van tuintegels is niet eenvoudig, dit werk vraagt zeker om kennis en ervaring en deze kunnen wij u zeker bieden. Wij hebben voor ieder budget en voor iedere smaak wel een tegel te bieden. Wij maken graag een offerte voor u als u op zoek bent naar tegels in Enschede of omgeving.