Tegels Oldenzaal


B&O bestratingen is dé specialist

Dankzij de grote dosis ervaring met het bezorgen en leggen van tegels kan u zowel beroep doen op B&O als particulier of voor uw bedrijf. Wij helpen u graag verder op uw bedrijfsterrein of in uw tuin. Bovendien verzekeren wij u dat kwaliteit tegen een mooie prijs.

Bedrijven

Net zoals particulieren kunnen dus ook bedrijven en zakelijke klanten beroep doen op ons. Dit kan gaan van kleine projecten tot zeer grote projecten. Als u hulp nodig hebt bij de industriële bestrating van grote gebieden op uw bedrijfsterrein dan helpen wij u graag verder. We pakken elk project professioneel aan en voorzien al ons werk van slijtvaste belijningen en markeringen, zodat alle bezoekers zich gemakkelijk kunnen parkeren.

Particulieren

Wat u ook wilt doen op vlak van straatwerk rond uw huis of in uw tuin, wees maar zeker dat B&O bestratingen altijd klaar staat om u verder te helpen. Zo kunnen wij samen met u zorgen dat u de bestrating krijgt waar u altijd al van droomde.Het maakt niet uit wat het is, deze vakmannen spelen het klaar. Of het nu gaat om een tuinpad van grind of split, een hip terras met grote tegels, een mooie aangelegde oprit van oude waaltjes of wat u ook maar wilt.
Bij ons hoeft het niet altijd speciaal of moeilijk te zijn. Ook in de standaard-straatwerken steken wij graag onze tijd en moeite. Als B&O u komt helpen, dan ontvangt u een offerte van de totaalprijs wanneer alles is afgerond. Hierbij zitten alle materialen en uren al bijberekend. Zo weet u altijd perfect wat alles in totaal gaat kosten, en komt u nooit voor verassingen te staan.
Hebt u interesse in B&O bestratingen voor tegels in Oldenzaal en omgeving? Neem dan snel contact op met ons.