Wat is graszode?

Graszode wordt gebruikt om een gazon aan te leggen. Het is een dunne plak die bestaat uit 3 elementen, namelijk: bovengrondse plantendelen, een beetje aarde en de wortels van gras. Daarnaast wordt het vaak gebruikt als warmte-isolator om bijvoorbeeld een kampvuur te dammen. In dit geval worden er uit de bovenste 20 cm van de weide graszoden gestoken met een spade.
Bent u op zoek naar graszoden in Twente, en hebt u hulp nodig bij de aanleg ervan, dan kan B&O bestratingen u zeker en vast van dienst zijn. Wij zijn niet enkel werkzaam in Twente, maar ook in zijn omgeving.

Gazon

Veel mensen hechten belang aan hun gazon. De reden hiervoor is dat een gazon ruimte en een overzicht vormt in uw tuin. Een gazon wordt voornamelijk gebruikt om in te ontspannen of zodat de kinderen buiten kunnen spelen. Indien u in Twente woont en op zoek bent naar een expert in het aanleggen van uw gazon, dan moet u zeker bij B&O bestratingen zijn. We bieden u ook verschillende materialen. Zo kunt u kiezen uit natuurlijk grasmatten of uit onderhoudsvriendelijk kunstgras.

Waarom kiezen voor graszoden?

Graszoden worden gekozen door mensen die een natuurlijk resultaat willen hebben van hun gazon. Dit in tegenstelling tot kunstgras. Dankzij de aanleg van graszoden heeft u ook onmiddellijk een mooi resultaat van uw gazon. Ons aanbod is zeer uitgebreid. Wij bieden u een groot assortiment van grassoorten, en daarbij zijn al deze grassoorten ook nog eens onkruidvrij. De graszoden moeten zich tijdelijk hechten aan de ondergrond, maar dankzij onze kwaliteit duurt dit niet lang. Nadat wij uw gazon gelegd hebben kunt u onmiddellijk genieten van een egaal gazon.

FiveStarr Grass

Speciaal om graszoden in Twente te leveren met kwaliteit, heeft B&O Bestratingen er tijd in gestoken om u de beste producten te kunnen aanbieden. Wij zijn namelijk officieel dealer van FiveStarr Grass. Wij hebben deze leverancier gekozen wegens verschillende belangrijke redenen. Eerst en vooral garanderen deze producten een lange levensduur. Daarbij vragen ze ook een minimum aan onderhoud. Het biedt een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding en natuurlijk een perfect resultaat.
Onze dienst van graszoden in Twente en omgeving staat klaar om u verder te helpen. Als u interesse heeft, contacteer ons dan zo snel mogelijk!