Onderhoudsvriendelijke tuin dankzij natuurlijk kunstgras


Waarom kunstgras van B&O Bestratingen

  • anti-allergisch
  • onderhoudsvriendelijk
  • kindvriendelijk
  • tuintrend anno 2015
  • geschikt voor tuin, balkon en dakterras

Kunstgras: bij de tijd én tijdbesparend

Wist u dat kunstgras dé tuintrend van nu is? Steeds meer mensen raken overtuigd van dit natuurlijk uitziend gras. Logisch, want de tijd die het onderhoud van een echte grasmat kost, bespaart u hiermee. Maaien, randjes bijwerken, onkruid wieden - dankzij ons kunstgras is het allemaal geschiedenis. En met kunstgras tovert u zelfs uw balkon of dakterras om tot mooie, groene tuin.

Ideaal als ondergrond op speelplekken

Uw gras wordt extra veilig voor ravottende kinderen dankzij onze dempingsmat. Zo vallen ze zacht. En legt u een kinderspeelveld aan of plaatst u een kinderspeeltoestel? Gebruik dan multi-use kunstgras als ondergrond. Hier hebben ze lang plezier van: dit gras is namelijk supersterk en slijtvast. Bovendien koopt u het in speelse kleuren: groen, rood-bruin, blauw, wit, geel, oranje en zwart.

Anti-allergische kunstgras tuin (hooikoortsvriendelijk)

Hebt u hooikoorts of grasallergie? Begint u bij pollen en stuifmeel meteen te niezen en voelt u jeuk opkomen? Dan gaat u nu eindelijk genieten van uw tuin dankzij ons allergievriendelijke kunstgras. Meer antiallergiewensen? Wij denken ook graag mee over de verdere aanleg van uw tuin.

Kunstgras kopen: ga voor natuurlijk kleurverschil

Denkt u bij kunstgras aan meters in exact dezelfde kleur? Wij adviseren u juist grassen met meer kleurschakeringen groen. Eventueel zelfs met hier en daar bruintinten. Hierdoor lijkt het zó echt, dat u bijna weer zin krijgt om het maaien. Vraag ook advies voor de lengte van uw nieuwe kunstgras.

Topkwaliteit kunstgras in tuin: FiveStar Grass

Gaat u voor de beste kunstgrassen? Bestel bij ons als dealer dan FiveStar Grass. Dat biedt u de volgende voordelen en kwaliteiten:

  • topkwaliteit voor een goede prijs
  • minimaal onderhoud
  • oersterk en multifunctioneel
  • zeer lange levensduur
  • 8 jaar fabrieksgarantie

Aanleggen kunstgras en onderhouden

Hoe blijft de grasvezel mooi rechtop? Hiervoor leggen we een drukverdeeldoek op speciaal zand. Daarbovenop komt het kunstgras, dat we verlijmen. Op het gras strooien we zand. Dát houdt de vezel rechtop. Wilt u dit zo houden? Borstel het dan af en toe op (vraag ons bij welke grassen dit werkt). 

Kunstgras Enschede

Kunstgras Enschede

Als u voor kunstgras in Enschede zoekt dan is B&Q bestratingen het adres waar u moet zijn. B&Q bestratingen heeft alle kennis in huis en kan u als één van de beste helpen met uw kunstgras in Enschede [...]

Kunstgras Almelo

Kunstgras Almelo

Bent u op zoek naar iemand die uw tuin kan verfraaien met kunstgras? Zoekt u een hovenier die kunstgras in Almelo kan leggen? Wenst u uw tuin volledig onder handen te nemen maar u weet niet waar te beginnen? Of twijfelt u nog tussen een gewoon gazon [...]

Kunstgras Hengelo

Kunstgras Hengelo

U zoekt een hovenier die kunstgras in Hengelo kan leggen? Waar kan u terecht voor het aanleggen van kunstgras in Hengelo? U wil geen natuurlijk gazon meer maar u wil kunstgras leggen omdat het veel gemakkelijker te onderhouden is? [...]

Kunstgras Twente

Kunstgras Twente

Indien u overweegt om kunstgras te plaatsen, bent u bij B&O bestratingen aan het juiste adres. Wij adviseren u over de mogelijkheden en leggen het kunstgras graag voor u. [...]