Kiezen voor kunstgras

Wanneer u een nieuwe tuin aan wilt leggen, is er een grote kans dat u ook moet nadenken over gras in de tuin. Veel mensen vinden het mooi, om naast een betegeld gedeelte, ook gras in hun tuin te hebben. Dit is ook zeker aan te raden voor de groenbeleving en voor bijvoorbeeld vogels in de tuin. Nu heeft u de keus tussen een echt gazon of kunstgras. Veel mensen geven de voorkeur aan kunstgras.

Voordelen van kunstgras

Een groot voordeel van kunstgras in uw tuin is dat dit weinig onderhoud vergt. Verder is kunstgras duurzaam en het heeft een natuurlijke uitstraling. Als het gras goed gelegd wordt, u kunt dat bijvoorbeeld laten doen door B&O bestratingen, doet het zeker niet onder voor echt gras. Het lijkt dan zeer natuurlijk. U maakt dus absoluut een goede keus wanneer u kiest voor kunstgras uit Twente.

Soorten kunstgras

In kunstgras onderscheiden we twee soorten; speelkunstgras en sierkunstgras.Speelkunstgras is een uitermate sterk kunstgras waardoor het zeer intensief gebruikt kan worden. Dus wanneer u de kinderen vaak in de tuin wilt laten spelen is dit speelkunstgras absoluut aan te raden. Kijkt u maar eens rond bij ons kunstgras in Twente, u vindt hier zeker speelkunstgras van goede kwaliteit. Sierkunstgras heeft een extra natuurlijke uitstraling en een fijne structuur. Dit is aan te bevelen wanneer er niet intensief op gelopen of gespeeld wordt.

Kunstgras in Twente

Woont u in de omgeving van Twente en u bent op zoek naar kunstgras, dan kunt u terecht bij B&O bestratingen. Het is mogelijk om het kunstgras zelf te leggen. Wilt u advies, neemt u dan gerust contact met ons op. Uiteraard is het ook mogelijk dat wij op een professionele manier het kunstgras voor u komen leggen.