Hovenier Haaksbergen


Samen een tuinontwerp maken

Op basis van een gesprek verwerken wij u wensen in een tuinontwerp. We houden hierbij rekening met verschillende factoren zoals de ligging van uw tuin, de grootte, de omgeving en uiteraard ook met het budget. We werken het ontwerp helemaal uit, met een beplantingsplan en natuurlijk in de stijl die bij u past. Kiest u voor sfeervolle tuin, een romantische tuin, een bostuin, een robuuste tuin waar ook de kinderen kunnen spelen. Wij vertalen uw ideeën in een mooi ontwerp. Omdat we beschikken over vele jaren ervaring als hovenier kunnen we u ook deskundig adviseren.

Beplanting van uw tuin

Pas als het tuinontwerp echt naar uw zin is beginnen we met de aanleg van uw tuin. We leggen gazon aan en planten bomen en struiken. Ook de verharding van terrassen en pleintjes en paden is voor ons een koud kunstje. Zelfs het plaatsen van een tuinschuurtje behoort tot de mogelijkheden. U zult zien dat uw tuin veranderd in een waar paradijsje.

B&O Bestratingen doet tuinonderhoud

Het tuinonderhoud verzorgen wij, B&O Bestratingen, graag voor u. Wilt u wekelijks uw tuin laten onderhouden, of maandelijks of per periode van bijvoorbeeld vier maanden. Of misschien één maal per jaar, ook dat kan. De Hovenier in Haaksbergen en omgeving onderhoudt uw tuin met plezier. Wij ruimen het blad, spitten de tuin, maaien het gazon, snoeien de planten, mesten de borders en het gazon. Ook verwijderen we de groene aanslag op de tuinpaden. De tuin blijft er dan het hele jaar stralend uitzien en u kunt er volop van genieten.

Wilt u graag een offerte?
Bel ons en en vraag om een vrijblijvende offerte.