Tuin zelf of samen bedenken met onze tuin architect?


Aanpak door tuin architecten

Tuin architecten inschakelen werkt heel simpel. De tuin architect komt bij u langs en bespreekt uw wensen. Wat wilt u doen in uw tuin? Welke functie moet die hebben? Speelplek voor uw kinderen of om te luieren en te ontspannen? De tuin architect zet uw wensen om in een duidelijk tuinontwerp, inclusief lijst met bomen, struiken, planten en bloemen. 

Tuintekening zonder tussenkomst tuinarchitect

Houdt u het liever eenvoudig? Laat B&O Bestratingen dan een eenvoudige tuintekening maken. De kosten hiervan liggen een stuk lager. De tekening is vanzelfsprekend ook minder gedetailleerd.

Tuinverlichting in tekening of ontwerp

Tuintekening van ons of tuinontwerp van een tuinarchitect - in beide gevallen staat naar wens ook tuinverlichting op het ontwerp of in de tekening. Heel handig als u ook ’s avonds prettig wilt vertoeven in de tuin. Bij de keuze van passende tuinverlichting adviseren we u graag. 
Voordelen goede tuinverlichting
  • Recreatie: u geniet buiten heerlijk van een mooie (na)zomeravond
  • Eenheid: uw tuin is een verlengstuk van uw huis
  • Functioneel: vind de weg naar uw huis en schuur makkelijker in het donker
  • Sfeerverhogend: verlicht mooie plek of boom in de tuin
  • Veiligheid: voorkom ongewenst bezoek (inbrekers) en houd makkelijker een oogje in het zeil 

Tuinverlichting in beeld bij tuinarchitect

Tuinarchitecten houden bij tuinverlichting gevraagd en ongevraagd rekening met de veiligheid van uw huis en tuin. Een prettig idee! Zelf werken we hiervoor altijd met In-lite, ledverlichting op 12 volt. Waarom? Vanwege het buitengewoon lage energieverbruik én de bijzonder lange levensduur. U ontvangt op deze kwaliteitsverlichting via ons daarom zelfs 5 jaar garantie.

Meer weten over rol tuinarchitect en tuinverlichting?

Nu alvast inspiratie opdoen met de verschillende vormen en variaties van de In-Lite tuinverlichting? Maak meteen een afspraak met ons om te ontdekken wat de tuinarchitect voor u in petto heeft.

Tuin ontwerpen

Tuin ontwerpen

Leeft u ook graag buiten? Wilt u hier opnieuw invulling aan geven? Laat dan uw nieuwe tuin ontwerpen door de professionals van B&O Bestratingen uit Hengelo. Het resultaat: een praktische tuin tekening als inspiratiebron, waarmee u een voorproefje kri [...]

Tuintekening

Tuintekening

Bezint u zich op een nieuwe tuin? En heeft u al ideeën? Begin dan met een tuin tekening van B&O Bestratingen. Die geeft u al goed zicht op de (on)mogelijkheden. Bovendien helpt de tuin tekening u een beeld te vormen van het uiteindelijke resultaat. [...]