Verander uw buitenleven: laat uw tuin ontwerpen


Word geraakt door een mooi tuin ontwerp

Middels een gesprek met u maken wij een tuin ontwerp. Met naar wens vijvers, rotspartijen, speelse doorkijkjes, een tuinhuis en meer. Door hier veel met u over te overleggen, gaat het buitenleven al voor u leven, met het uiteindelijke ontwerp nóg meer.

Details in beeld dankzij architect

Wilt u uw tuin ontwerp al tot in detail ingetekend hebben? Dan schakelen we een tuinarchitect in. Hij vertaalt uw gevoel in een tuinontwerp met bomen, struiken, bloemen en kleuren. Ook houdt hij rekening met het voor- en najaar, het gewenste onderhoud (veel/weinig) en verder kleurgebruik in uw tuin. Lees hier meer over het werk van de tuinarchitect.

Van tuinontwerpen naar perfecte aanleg

Onze tuinschets of het tuin ontwerp van de architect vormt de basis voor de aanleg van uw nieuwe droomtuin. Ook die aanleg verzorgen wij graag. Zo weet u zeker dat tuinontwerp en resultaat perfect op elkaar aansluiten.

Aanvullende informatie over tuin ontwerpen

Meer weten over een tuinontwerp of hoe we uw tuin ontwerpen? Leg vrijblijvend contact met ons en ontdek uw nieuwe buitenleven.

Tuinontwerp Twente

Tuinontwerp Twente

Er zijn veel vragen die gesteld moeten worden om een tuinontwerp op maat te maken. De eisen die gesteld worden aan een tuin is het begin van de creativiteit van de tuinontwerper. Bent u op zoek naar een tuin ontwerp Twente dan kunnen we een tuin real [...]

Tuinontwerp maken

Tuinontwerp maken

Heb je ook genoeg van je oude tuin en wil je wel weer eens anders? Dan is het tijd om je tuin eens flink aan te pakken. Eerst bedenk je wat je hebben wilt en ga je een tuinontwerp maken. [...]