Tuinaanleg Enschede


Wij bieden voor elk doeleinde een passend ontwerp

Een tuin is een sfeervolle plek om te eten, te spelen, te lezen en te relaxen. Uw tuin moet bij uw huis en uw gezin passen. Wilt u een kindvriendelijke, een onderhoudsvrije of juist een heel romantische tuin? Uw smaak en uw wensen vormen de basis voor onze aanpak. Soms wilt u een kleine aanpassing in uw tuin, of zelfs een geheel nieuw tuinontwerp waarin door Tuinaanleg Enschede hiermee rekening is gehouden. Of uw tuin is aan renovatie toe. Ook voor tuinonderhoud komt Tuinaanleg Enschede graag naar u toe. Tuin Enschede en omgeving zit boordevol goede tuinideeën.

Tuinontwerp ook voor uw tuin!

Op basis van een persoonlijk gesprek maken wij een vrijblijvend één of twee tuinontwerpen voor u. Dit ontwerp kan worden aangepast als dat nodig is, totdat een definitief ontwerp ontstaat. Daarna kan gestart worden met met de aanleg van de nieuwe tuin. Ook kunnen we een ontwerp maken voor een deel van een tuin. We kunnen uw tuin zo inrichten dat u ieder seizoen kunt genieten van de speciale sfeer en uitstraling.

Tuinrenovatie

Ook voor de renovatie van uw tuin zijn wij u graag van dienst. Wij maken eerst samen met u een renovatieplan. In dit renovatieplan worden uw wensen en eisen als uitgangspunt genomen. Ook kunnen de bestaande elementen, bomen, planten en struiken zoveel mogelijk behouden blijven. Materialen worden als het nodig is vervangen of deze worden hergebruikt. Soms wordt de beplanting geheel of gedeeltelijk vernieuwd. Uw tuin wordt uiteindelijk in zijn oude glorie hersteld.

Tuinonderhoud het hele jaar door

Door regelmatig onderhoud blijft een tuin in topconditie. U kunt kiezen voor één keer per jaar uw tuin te laten onderhouden. Ook kunt u kiezen voor een onderhoudsbeurt per maand, of per seizoen of zelfs per week. Het snoeien van de beplanting vereist vakkennis. Dit komt door de diversiteit aan planten en struiken. Ook zit er verschil in de bloeiperiodes. Een hovenier heeft kennis van zaken. Bijvoorbeeld wanneer er bemest moet worden. Borders en gazons hebben meststoffen nodig voor een rijke groei en bloei.

Wilt u meer informatie?

Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.