Laat uw mooiste tuin aanleggen door vaklui van B&O


Overal rekening mee houden bij tuin aanleggen

Een tuin aanleggen vraagt om een goed doordachte plan. Want… u heeft veel belangrijke keuzes te maken rondom onderhoud, bestrating, plek van uw terras, zon- en schaduwmomenten, bloeitijd van uw beplanting. Ook een slimme tuinindeling met bijvoorbeeld vijvers, rotspartijen, fonteintjes of andere speelse elementen verdienen aandacht. B&O bespreekt dit en meer in een persoonlijk gesprek met u.

Tuin aanleggen in handige stappen

Om alles in goede banen te leiden stellen we samen met u een handig stappenplan op. Het leukste van al die stappen? Wij voeren alles voor u uit. Van de eerste schop in de grond tot dat het laatste plantje is geplaatst en bewaterd. Het enige wat u dan nog hoeft te doen? Uw tuinstoel neerzetten en het resultaat bewonderen.
Lees meer over tuinaanleg. Vraag een offerte aan. Of maak een vrijblijvende afspraak. 

Tuinaanleg combineren met terras en tegels

Voor de beste tegels kiest u via ons bijvoorbeeld uit een showroom met eerste keus materiaal. Van dit materiaal hebt u beslist heel lang plezier. Lees meer over onze aanpak bij terrasaanleg en tegels.

Meer weten over tuinaanleg?

Een tuin aanleggen doet u maar één keer. Doe het daarom goed. Met B&O Bestratingen. Ontdek hoe onze complete tuinaanleg uw leven verrijkt en vergemakkelijkt. Neem vrijblijvend contact op voor een kennismaking.

Tuinaanleg Almelo

Tuinaanleg Almelo

Wilt u de mooiste tuin in Almelo? De tuin is een plek waar je in de zomer lekker met de familie samen kunt komen en in de winter gezellig met een warme chocomel voor een vuur korf kunt genieten. [...]

Tuinaanleg Enschede

Tuinaanleg Enschede

Voor Tuinaanleg Enschede bent u bij ons op het juiste adres. Behalve voor tuinaanleg kunt u bij ons ook terecht voor tuinontwerp, tuinonderhoud en tuinrenovatie. [...]