Tuinaanleg Hengelo


Nieuwe tuin

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom mensen een nieuwe tuin willen. Misschien bent u net verhuisd naar een nieuwbouwwoning; de tuinaanleg komt dan nog voor uw eigen rekening. Of u bent verhuisd en niet tevreden over de tuin die nu aanwezig is. En zo kunnen er veel redenen zijn waarom u kiest voor een nieuwe tuin. Het aanleggen van een nieuwe tuin is een belangrijk onderwerp, de tuin is als het ware een verlengstuk van uw woning. Dus wilt u een nieuwe tuin in Hengelo of omgeving, neem dan eens contact op met B&O bestratingen. Wij realiseren graag uw nieuwe tuinaanleg in Hengelo.

Mogelijkheden tuinaanleg

De mogelijkheden voor een nieuwe tuin zijn eindeloos. Wij willen graag met u meedenken over tuinaanleg in en rond Hengelo en samen kijken wat mogelijk is in uw tuin. U kunt ook eerst zelf plannen bedenken en uw wensen aan ons kenbaar maken. Denkt u eens aan een waterpartij in uw tuin, of misschien wilt u wel een klassieke tuin, of juist heel strak en modern. Bij ons is alles mogelijk.

B&O bestratingen voor uw tuinaanleg

Wilt u advies over tuinaanleg in Hengelo, neemt u rustig eens vrijblijvend contact met ons op en wij komen langs om uw wensen door te nemen.