Hovenier Enschede


Bestrating

B&O bestratingen is de hovenier in Enschede die gespecialiseerd is in de aanleg van uw straatwerk. Van een modern betegeld terras tot aan het traditionele tuinpad. Alle verhardingswerkzaamheden zijn in goede handen bij de hoveniers van B&O bestratingen.

Rioolwerk

Hebt u problemen met de riolering? Voor de aanleg van vuilwaterafvoer of de aansluiting van badkamer- en keukensanitair op de gemeentelijke riolering is B&O bestratingen de hovenier in Enschede die het karwei vakbekwaam en met precisie onder handen neemt.

Grondwerk

Afgraven van grond, afvoeren van grond, tuinaarde inbrengen, rooien van bomen of struiken, hagen en hebben, sleuven graven.
B&O bestratingen is de hovenier in Enschede die voor alle soorten grondwerk de juiste oplossing heeft.

Tuinaanleg

Een tuin herinrichten met schuttingen, hekwerk, overkappingen, bloembakken of een tuinhuisje. Een compleet nieuwe tuin aanleggen.
B&O bestratingen is de hovenier in Enschede die met veel ervaring en advies u helpt uw wensen te vervullen

Gazon

B&O bestratingen is de hovenier in Enschede die beschikt over een uitgebreide expertise voor gazonaanleg.
Kiest u voor een natuurlijke grasmat of liever kunstgras dat weinig onderhoud vereist? B&O bestratingen is de hovenier in Enschede waar u terecht kunt voor een gazon dat past bij het gebruik van uw tuin.

B&O bestratingen adviseert

Voor elke klus rondom uw huis of in uw tuin kunt u voor advies terecht bij B&O bestratingen. In overleg met u leveren wij de benodigde materialen en desgewenst een hovenier in Enschede om de klus vakbekwaam voor u te klaren.